Get the Flash Player to see this rotator.
 

Julefrokost 2017
Søpavillonen har gennemgået en gennemgribende renovering i 2016 og står strålende flot klar til at modtage spisende sel-skaber, åbne barene, holde koncerter og ikke mindst diskotek fredage og lørdage.
Hold en uforglemmelig fest i det elegante hvide træhus ved søerne. Vi tilbyder en færdig løsning til jer, hvor alt er planlagt på forhånd. I skal blot forudbestille i god tid.
Vi starter aftenen med ankomst kl. 18.00 og spisning fra kl. 18.30 ved smukke og pyntede borde med levende lys og den dejligste udsigt til søerne.


Klokken 21:30 lukkes restauranten ned og festen forsætter sammen med husets øvrige gæster i stueetagen, hvor vores DJ varmer dansegulvet op med nyere og ældre dansevenlige hits. Kl. 22:00 åbner vi op for øvrige gæster udefra. Det er muligt for selskaber på mindst 100 personer at have 1. salen eksklusivt.
Da vi er udstyret med et stort køkken kan vi tilbyde at tilberede en lækker julebuffet til selskaber (fra 4 personer) på torsdage, fredage & lørdage.
En meget ideel løsning for mindre og mellemstore firmaer, som gerne vil give personalet en god oplevelse i smukke rammer ved de københavnske søer. Hos os kan i slippe for at spilde tid på transport og køer, da hele aftenen foregår ét sted.
 
Vi afholder julefrokoster på følgende datoer:
 
November/December:
17. november 2017
18. november 2017
24. november 2017
25. november 2017
1. december 2017
2. december 2017
8. december 2017
9. december 2017
15. december 2017
16. december 2017
Er i et større selskab, og ønsker en anden dato, end dem beskrevet ovenfor, så kontakt os venligst.
Det tidlige hold om fredagen oprettes efter aftale og er en mulighed for bl.a. større grupper, som udover diskotek har mulighed for :
1. At spise sammen om eftermiddagen - arrangere underholdning etc.
2. At have timer i diskoteket, hvor de ansatte får noget tid sammen, både yngre og ældre inden huset fyldes op om natten.
 
Spisning
 
luksus Julebuffet:
Marinerede sild
Karrysild

Frikadeller med surt

Gravad laks med asparges og rævesovs

Æg og rejer

Glaseret skinke med grøn langkål

Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

Æbleflæsk

Fiskefilet med remoulade og citron

Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og kapers

Rugbrød
Lyst brød
Smør og fedt
Ris a la Mande med lun kirsebærsauce
Pris for buffet & kaffe per person 368,- Inkl. moms
Inkl. diskotek - Ekskl. drikkevarer
 
Mellem pakke til 648- Inkl. moms
Som inkludere julebuffet, diskotek, samt fri øl, vand og vin under maden (3 timer).
 
Fuldpakke til 895,- Inkl. moms
Som inkludere julebuffet, diskotek, og fri øl, vand og vin under maden (3 timer). Samt 5 drinks kuponer som kan bruges i løbet af aften/natten.

Diskotek
Der er fuld drøn på diskoteket, hvor vores egen DJ spiller danseglad musik fra 80’erne og 90érne blandet med nyere hits sikrer, at alle gæster lokkes til dansegulvet.
Hos os spiller vi musikken som den blev lavet og tildeles piftet lidt op af vores erfarne DJ´s.
På Søpavillonen er der en afslappet atmosfære, hvor hovedvægten ligger på at vores gæster skal have det sjovt. Minimumsalderen er 18 år, og gennemsnitsalderen omkring 30-40 år.

Drikkevarer
Uanset om i er til velkomstdrink, husets vine, andre vine, øl, vand, drinks, cocktails eller shots sammensætter vi sammen en løsning, som passer jer.
Firmaet kan forudbestille drikkevarer, vi laver gerne drinkskuponer, eller de ansatte kan selv bestille og afregne individuelt i baren.
Vi aftaler alt inden aftenen starter, så det hele forløber så glat som muligt.
Bemærk: Drikkevarer er ikke inkluderet i ovenstående pris.
Bestilling
Ved bestilling opkræves reservationsgebyr på 100% af ordren, som forfalder ved bestilling. Bindende antal personer skal meddeles senest 14 dage før. For bestilling, kontakt os på telefon: 3315 1224 eller klik på Kontakt os nederst på siden!
Kundereferencer
Siden vores åbning har bl.a. følgende firmaer benyttet sig af Søpavillonen:
Cowi, TDC, Telia, Nordea, Danske Bank, Hewlett-Packard, DFDS, Royal Copenhagen, Matas, Nordisk Solar, Olivetti, Novo Nordisk, Nordicom, Bryggerigruppen, Danmarks Radio, SunChem, Finlands Turist Bureau, Boston, KPC-Byg, SuperOffice, Dansk Markedsførings Forbund, Det Kongelige Bibliotek, Origins, Silvan, Eterra m. fl.
Vi ser frem til at møde jer - Søpavillonen
Webbureauet Krogstrup & Hede